Landskapsfotograf

Har du et landskap som betyr noe ekstra for deg?

Som fotograf mener jeg at Sørlandet og Østlandet har et landskap så vakkert og variert at en fotograf aldri går lei. Like sikkert er det at han eller hun aldri kommer til å rekke over alt. Det er fjell og hav, by og natur, skog og asfalt, natt og dag.

Landskap er følelser. Det er historien om det som har vært. Fortellinger for dem som kommer. Det er minner og lærdom. Glede og savn. Det er stemningen du aldri glemmer uansett hvor du befinner deg i livet og verden. Det er utsikten man ønsker seg tilbake til, selv om det ikke alltid er mulig. Det er sola som slikker husveggene og varmen fra stuelyset i en mørk vinterkveld.

Lanterne Foto er stemningsjegeren som spesialiserer seg på å fange alt dette i et fotografi, og hvis du ønsker et slik motiv hjemme, nøl ikke med å ta kontakt.

Du kan også benytte Lanterne som produktfotograf, sportsfotograf, arkitekturfotograf og panoramafotograf.

Eksempler:

lofoten-reine-andoya-reinevagen.jpg

setesdalsbanen-vest-agder-museet.jpg

odderoya-fyr-kristiansand-vinter.jpg

Ønsker du en landskapsfotograf?
Ta gjerne kontakt med oss:

Trenger du fotograf?

Ta mer enn gjerne kontakt for en uforpliktende prat, så finner vi ut av om Lanterne Foto er din rette samarbeidspartner.
TA KONTAKT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram