Gratis frakt – Betal med Vipps

Fine bilder

fine bilder stallemo

Fine bilder er det du finner i denne artikkelen. Rett og slett fotografier som ikke hører inn i en av Lanterne sine bildeserier, men som likevel fortjener en plass på siden. Bildene kan du for eksempel bruke som bakgrunn eller skjermsparer.

Hovedbildet er tatt på Stallemo i Vennesla kommune, av noen også kalt Stallemodalen, i det en bil passerer på Riksvei 106 i nattemørket.

fine bilder sømsstranda badetrapp

Dette bildet er tatt på Søm i Kristiansand, på stranden som bare går under navnet Sømsstranda. I bakgrunnen ser du Odderøya og Kristiansand sentrum.

fine bilder iveland

Nordlyset må selvsagt med når man snakker om fine bilder. Her dukker det unike lyset opp over Iveland, en kommune i Aust-Agder.

Se flere nordlysbilder her

fine bilder hamresanden kristiansand

Hamresanden utenfor Kristiansand er kjent over hele landet som et fantastisk sted å legge ferieturen til. Vi snakker strand, vann, sol og sommer. Det er ikke få nordmenn som har hatt en sommerferie på dette stedet i løpet av barndommen.

fine bilder fortøyning kristiansand

Skjærgården utenfor Kristiansand er et fantastisk sted å både oppholde seg og ta fine bilder i.

fine bilder sommerfugl blomst

En sommerfugl ønsker sommeren velkommen på en hageblomst i Kristiansand.

fine bilder noctilucente skyer

Noctilucente skyer kalles også lysende nattskyer. Et treffende navn i og med at fenomenet forekommer før soloppgang eller etter solnedgang. Resultatet blir fine bilder.

lockcartmenuchevron-down