Fine bilder

fine bilder stallemo

Fine bilder er det du finner i denne artikkelen. Rett og slett fotografier som ikke hører inn i en av Lanterne sine bildeserier, men som likevel fortjener en plass på siden. Bildene kan du for eksempel bruke som bakgrunn eller skjermsparer.

Hovedbildet er tatt på Stallemo i Vennesla kommune, av noen også kalt Stallemodalen, i det en bil passerer på Riksvei 106 i nattemørket.

fine bilder sømsstranda badetrapp

Dette bildet er tatt på Søm i Kristiansand, på stranden som bare går under navnet Sømsstranda. I bakgrunnen ser du Odderøya og Kristiansand sentrum.

fine bilder iveland

Nordlyset må selvsagt med når man snakker om fine bilder. Her dukker det unike lyset opp over Iveland, en kommune i Aust-Agder.

Se flere nordlysbilder her

fine bilder hamresanden kristiansand

Hamresanden utenfor Kristiansand er kjent over hele landet som et fantastisk sted å legge ferieturen til. Vi snakker strand, vann, sol og sommer. Det er ikke få nordmenn som har hatt en sommerferie på dette stedet i løpet av barndommen.

fine bilder fortøyning kristiansand

Skjærgården utenfor Kristiansand er et fantastisk sted å både oppholde seg og ta fine bilder i.

fine bilder sommerfugl blomst

En sommerfugl ønsker sommeren velkommen på en hageblomst i Kristiansand.

fine bilder noctilucente skyer

Noctilucente skyer kalles også lysende nattskyer. Et treffende navn i og med at fenomenet forekommer før soloppgang eller etter solnedgang. Resultatet blir fine bilder.

Trenger du fotograf?

Ta mer enn gjerne kontakt for en uforpliktende prat, så finner vi ut av om Lanterne Foto er din rette samarbeidspartner.
TA KONTAKT