Dronefotograf

Som dronefotograf kan Lanterne Foto hjelpe deg med profesjonelle bilder og videoer fra luften.

  • Bilder og videoer fra luften gir et annerledes og bedre perspektiv på det du ønsker å promotere.
  • Dronefotografering kan være en fin måte å markedsføre på
  • Bilder og videoer fra luften kan legge til en ny dimensjon til markedsføringsinnsatsen din
  • Dronefotografering kan brukes til å vise frem områder på en ny og spennende måte
dronefoto park

Vi har brukt Daniel Jacobsen og Lanterne Foto som fotograf og dronepilot på våre øvelser og vi er veldig godt fornøyd med samarbeidet, god kvalitet på bildene og rask levering.

Ståle Arild Grimen

Seniorrådgiver i Kystverket

kystverket-logo-klient
dronefotograf kristiansand

Hva er fordelene med å bruke en dronefotograf?

Det er mange fordeler med å bruke dronefotograf, inkludert muligheten til å ta bilder og videoer av høy kvalitet uten å måtte være fysisk til stede der bildene tas. For bedrifter og andre organisasjoner som trenger bilder eller videoer av et spesifikt område, kan dronefotografering være en kostnadseffektiv måte å få jobben gjort på. I tillegg kan luftopptak brukes i markedsføringsmateriell eller som en del av en videoproduksjon, noe som gjør det til et attraktivt alternativ for bedrifter.

Evne til å ta bilder av vanskelig tilgjengelige steder.

Evne til å ta luftbilder som ikke er mulig med tradisjonell fotografering.

Evne til å ta bilder av store områder raskt og enkelt.

dronefoto

Et flyfoto med drone kan for eksempel vise plasseringen av en bygning på en eiendom, de omkringliggende landområdene og avstanden til naboeiendommer.

Flyfotografering med drone er en unik og verdifull måte å se og vurdere eiendom på. Vinkelen som bildet er tatt fra kan gi en bedre forståelse av eiendommens funksjoner og form.

dronefotograf eksempel

Ofte stilte spørsmål om dronefotografering

Hva er dronefotografering?

Dronefotografering er en type fotografering som bruker ubemannede luftfartøyer for å ta bilder eller video. Dronene kan brukes til en rekke formål, som å filme opptak til en film eller ta bilder og videoer fra en høy vinkel. Noen dronefotografer bruker droner til å ta bilder og videoer av hendelser som ville være vanskelige eller umulige å fange med et kamera på bakken.

Hvordan fungerer dronefotografering?

Dronefotografering fungerer ved å bruke fjernstyring for å ta bilder eller video av et område fra høyt oppe. Dette åpner for et unikt perspektiv som kan være vanskelig å oppnå med andre former for fotografering. Fotografering med hjelp fra en dronefotograf kan brukes til en rekke formål, inkludert å fange naturskjønne utsikter, dokumentere hendelser og levere opptak til eiendoms- eller markedsføringskampanjer.

Hvorfor bruke dronefotografering?

Droner tilbyr et unikt perspektiv for å ta bilder og videoer. De kan fly høyt over bakken, og gir fotografer et fugleperspektiv over et område. Droner tilbyr også et detaljnivå som ikke er mulig med tradisjonelle fotograferings- eller videoteknikker. De kan fange opptak fra uventede vinkler, noe som gjør det enklere å fange interessante detaljer som ellers ville blitt formidlet. Droner er bærbare og kan derfor tas med over alt. Dette gjør dem perfekte for å dokumentere hendelser eller steder som ellers ville vært vanskelig tilgjengelige.

Hvordan tar du bilder eller videoer med en drone?

Det er flere måter å ta bilder eller videoer med en drone. En måte er å bruke dronens kamera til å ta bilder eller video mens den er i luften. En annen måte er å bruke et feste for å feste et kamera til dronen.