Fotoartikler

Fotokamera foran pc-skjerm.

Lage video av bilder – Slik gjør du det

Å lage video av bilder er enklere enn noen gang! Med riktig program kan du enkelt gjøre favorittbildene dine om til profesjonelle videoer.

bedre bilder eksempel

7 tips for å ta bedre bilder

Når du tar bilder er det et par ting du kan gjøre for å hjelpe deg med å mestre kunsten å fotografere. Her er 7 tips og triks for å hjelpe deg i gang med å ta bedre bilder.

bedre bilder eksempel

5 tips til hvordan ta fine bilder av seg selv

Med litt innsats kan man ta fine bilder av seg selv ved å bruke smarttelefonen. Her er noen tips for å hjelpe deg i gang.

bedre bilder eksempel

Hvordan sende bilder uten å miste kvalitet

Har du noen gang prøvd å sende bilder fra telefonen eller kameraet til noen andre? Hvis ja, har du kanskje lagt merke til at de ser pikselerte ut. Dette skjer på grunn av kompresjon. Så hvordan sende bilder uten å miste kvalitet?

bedre bilder eksempel

Slik fjerner du bakgrunn på bilder

Trenger du å fjerne bakgrunnen på bildene dine raskt og enkelt, uten å skulle utdanne deg som grafiker først? Her får du vite hvordan det kan gjøres på sekunder, uten noen forhåndskunnskap.

bedre bilder eksempel

Komprimere bilder

Driver du din egen nettside eller blogg? Da burde du alltid komprimere bilder. Her får du vite hvorfor og hvordan.

bedre bilder eksempel

Fotoalbum på nett – Helt privat

Du ønsker selvsagt å dele familiebilder, men ikke med hele verden. Er du på utkikk etter et privat fotoalbum på nett, er det én app som skiller seg positivt ut.

bedre bilder eksempel

Bilderedigering – Velg gratis-appen VSCO

I vår verden er det VSCO som slår alle andre når det gjelder bilderedigering på mobiltelefon. Det beste er at appen er helt gratis!

bedre bilder eksempel

Illustrasjonsbilde gratis – Hvor skal du lete?

Av og til trenger man et gratis illustrasjonsbilde til for eksempel en blogg, en presentasjon eller en artikkel. Her har du gode tips til hvor du finner det.