Gratis frakt – Betal med Vipps

Bildeserier

8 bilder av Kristiansand du må se

Kristiansand er utvilsomt en av Norges vakreste byer, og det er ingen mangel på gode fotomotiver. Her får du 8 flotte bilder av Sørlandets hovedstad.

Les mer
Harmony of the Seas

Cruiseskipet Harmony of the Seas var fram til mars 2018 verdens største passasjerskip. Bli med ombord.

Les mer
Nordlys over Sørlandet

Nordlys over Sørlandet er ingen dagligdags opplevelse, men skjer oftere enn du skulle tro. Her finner du nordlysbilder tatt på Sørlandet.

Les mer
Tømmerrenna i Vennesla

Tømmerrenna i Vennesla byr på en fantastisk gåtur for liten og stor. Hvilken historie som ligger bak de fire kilometerne finner du ut av her.

Les mer
Reine i Lofoten

Reine ligger ytterst på fastlands-Lofoten. Norges eldste fiskevær er rikt på havets ressurser og byr på både vakker natur og spennende naturopplevelser.

Les mer
Tur med Setesdalsbanen

Setesdalsbanen er en opplevelse både sørlendinger og turister ønsker å få med seg i løpet av sommeren. Lanterne ble med på tur.

Les mer
Stille timer på Kristiansand Lufthavn

På Kristiansand Lufthavn, Kjevik er det hektisk aktivitet de fleste av døgnets timer. Men også på en travel flyplass senker stillheten seg nattestid.

Les mer
Nattestemning på Kristiansand togstasjon

Togene fra NSB står parkert for natten, klar for nye turer på Sørlandsbanen når natt blir til dag på Kristiansand togstasjon.

Les mer
Stemningsbilder fra Lindesnes

En bildeserie fra Lindesnes fyr og Fjeldskår vindmøllepark på kveld og natt. Det vindrike området på Sørlandet bør alle besøke.

Les mer
Lindesnes fyr lyser opp

Siden 1656 har Lindesnes fyr lyst opp i nattemørket på Norges sydspiss. Blir med på tur til Sørlandets mest kjente fyr i denne bildeserien.

Les mer
Natt på Sparebanken Sør Arena

Sparebanken Sør Arena er IK Starts hjemmebane, plassert på Lund i Kristiansand. Se bildeserien av klubbens storstue under Sørlandets nattehimmel.

Les mer
Universitetet i Agder i kveldsmørket

Universitetet i Agder sine massive bygninger tar seg godt ut under Kristiansands nattehimmel. Ta en kikk på bildeserien av studentbyens storstue her.

Les mer
Stjerner over Odderøya fyr

Odderøya i Kristiansand byr på flotte turopplevelser både dag og natt. Bli med på en vandring under stjernene i denne flotte bildeserien.

Les mer
Stjerner på Kristiansand museum

Kristiansand museum og husene i "Bygada" byr på en helt spesiell stemning når natten stiger fram. Se bildeserien fra museet her.

Les mer
lockcartmenuchevron-down